Een map verwijderen

< Alle onderwerpen

Het verwijderen van een map is op elk moment mogelijk, maar alleen voor de bestuurders en medebestuurders van de map.

Open een map, klik dan op het “Delete” icoon onder de mapnaam.

Een validatie is nodig om klikfouten te voorkomen, omdat de verwijdering van een bestand definitief is.

Zodra een map is geannuleerd, verschijnt hij niet meer in uw mappenlijsten, maar u kunt hem terugvinden door naar het menu “Mijn Mappen” te gaan en dan “Zoeken” en de statusfilter “Verwijderd” te gebruiken. Ze worden grijs weergegeven en lijken inactief.

Pagina Samenvatting