Gegevens verwijderen

U bent hier:
< Alle onderwerpen

Om synchronisatieproblemen op te lossen die het gevolg kunnen zijn van herhaaldelijk verbreken van de verbinding, kunt u de lucht klaren door alle gegevens op uw smartphone te wissen.

Alleen de telefoongegevens worden gewist. Alle informatie die al gesynchroniseerd is met de server wordt goed bewaard.

Geef het menu “Voorkeuren” in de mobiele toepassing weer via het overeenkomstige pictogram op de startpagina.

De gegevens op de telefoon worden gewist, en de toepassing maakt verbinding met de server om een volledige set gegevens opnieuw te laden.

U wordt doorgestuurd naar de startpagina van de applicatie.

Pagina Samenvatting